Три життя обірвалось в одну мить: на війні загинули воїни з Прикарпаття (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Новини, Суспільство

Івано-Франківщина втратила одразу трьох мужніх захисників України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

В ніч на 18 квітня 2023 року на передовій внаслідок ворожого обстрілу загинули одразу троє військовослужбовців з Івано-Франківщини, які боронили Україну від російських загарбників.

Віддали своє життя на фронті друзі-побратими Андрій Клюба (позивний «Грузин»), Роман Волкович (позивний «Лисий») та Олександр (позивний «Електрик»).

«Троє… В одну прокляту мить… Троє!!! З твого взводу…. Троє, з якими ти рік в одних посадках пліч о пліч з автоматами, з лопатами, в окопах, в сірій зоні, в бункерах… І ти розумієш, шо просто немає слів… Троє чоловіків… Троє синів… Троє батьків… Троє у розквіті сил…», – написав у соцмережі воїн з Івано-Франківська Анатолій Мицкан.

222 1

Дружина загиблого Романа Волковича – Ірина – поділилася у мережі відео про свого чоловіка-героя, а також його хоробрих побратимів.

Висловили співчуття з приводу важкої втрати також й в Ліцеї 19 Івано-Франківської міської ради.

Про час та місце зустрічі Героїв повідомимо додатково…

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.