Прикарпатця судитимуть за фактом вбивства екс-чоловіка співмешканки

Кримінал, Новини

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 22-річного жителя Коломийщини за фактом умисного вбивства (ч.1 ст. 115 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Слідством встановлено, що у листопаді 2022 року обвинувачений завдав смертельне ножове поранення колишньому чоловіку своєї співмешканки.

Чоловіки домовилися про зустріч, щоб з’ясувати стосунки. Через взаємну неприязність між ними виник конфлікт, під час якого обвинувачений наніс 30-річному потерпілому два удари ножем в грудну клітку та, залишивши його помирати, поїхав додому.

Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області.

За вказане правопорушення зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, пише пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.