Нацгвардія почала перевірку відео, на якому офіцер б’є строковика (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Національна гвардія України розпочала службову перевірку щодо публікації відео побиття солдата, яке поширили в інтернеті.

Про це повідомили у Західному територіальному управлінні Нацгвардії,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Chas.news.

«Керівництво Західного територіального управління Національної гвардії, як і усе суспільство, обурено діями офіцера військової частини з Івано-Франківська, відносно солдата строкової служби», — йдеться в повідомленні.

За цим фактом в управлінні розпочали службову перевірку, а також повідомили Територіальне управління ДБР у Львові.

Сьогодні, 18 квітня, у соцмережах з’явилось відео, де офіцер принижує та б’є солдата строкової служби.

Як пише «Військовий курʼєр» з посиланням на військовослужбовців, конфлікт стався у розташуванні 50-го полку НГУ ім. полковника Семена Височана. А офіцер, який побив підлеглого, — старший лейтенант Ярема.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.