На війні загинув головний сержант кулеметного взводу Олег Койляк з Івано-Франківська (фото)

Війна, Новини, Суспільство

17 квітня під час виконання бойового завдання поблизу Вугледара загинув боєць кулеметного взводу 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Олег Койляк.

Про це повідомила 20-річна кулеметниця з Верховини Оксана Рубаняк, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Будь-які слова видаються зайвими. Я відмовляюся у це вірити. Олежику, ну як так? Чому світ забирає найкращих?
Я дивлюся на твої фото і знаєш ніби говорю з тобою. І я питаю: чому? чому так? І у мене таке відчуття наче ти мене обійняв. У складних ситуаціях ти мене завжди обнімав і казав: «Оксана, ми з тобою стільки пережили». І я впевнена була що і війну переживемо. Ти не пережив. С…ка, не пережив.
Ти був воїном. Справжнім, відважним. Бійцем з силою волі та відсутністю страху. Хлопці поряд з тобою готові були йти на будь-які завдання, бо впевнені були у тобі більше ніж у собі.
Ти завжди тримав себе у руках, навіть коли ситуація була критична. Ти підтримував тоді, коли самому було погано, був поряд, коли всі відверталися. Ти знаходив потрібні слова, коли всі мовчали. Ти був людиною, яку всі поважали, наслідували і захоплювалися.
Коли мене привезли в лікарню, ти дивився на мене із запитанням: «Ну, Оксана, ну як так сталося?», а зараз я дивлюсь на твої фото і задаюсь таким питанням. Як так? Чому ти? Всі, тільки не ти.
Загинув Герой, без перебільшення – Герой України, який стояв на захисті країни з перших місяців російсько-української війни. Боровся за нашу свободу на фронті і загинув за мир у державі, щоб рідні і близькі ніколи не побачили війни біля дому. Він загинув за нас з вами”.

Раніше йшлося, що кулеметник з Прикарпаття відправив на той світ командира штурмового загону окупантів.

Головний сержант кулеметного взводу Олег Койляк відправив на вічний спочинок командира штурмового загону 155-тої окремої гвардійської бригади морської піхоти рф.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.