Калуських підлітків звинуватили в підпалі собаки живцем — поліція перевіряє

ДІТИ, Новини, Суспільство

Ситуація сталася на проспекті Лесі Українки, про що калушанка написала в соцмережі і додала фото.

Підлітки нібито були неадекватними і палили собаку живцем, стверджує Оксана Тернівська,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

“Доброго дня, сьогодні на вул. Лесі Українки 5 компанія хлопців в не адекватному стані, років 14-16. Палили собаку живцем. Хто побачить пост і фото. Батьки будь ласка прийміть міри”.

У коментарях жінка додала, що собака була живою і втекла. Також під дописом є версія, що підлітки запалили серветку, а собаку ніхто не палив.

За короткий час повідомлення зі сторінки в соцмережі видалили.

Як повідомив Андрій Яцків, керівник пресслужби Головного управління поліції в Івано-Франківській області, повідомлень у Калуське районне управління поліції про такий факт не надходило, заяву ніхто не подавав. Проте за фактом, який оприлюднено у соціальній мережі, проводять перевірку. Про результати повідомлять пізніше.

За словами начальниці Служби у справах дітей Калуської міської ради Лесі Дзундзи, про цей факт поки що нічого невідомо:

“Якщо було звернення в поліцію і до інциденту причетні неповнолітні, то поліція нас має повідомити. На разі нам про це нічого невідомо”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.