ДБР виявило нові факти знущання офіцера НГУ над військовими: допитують свідків (фото)

Кримінал, Новини

Слідчі Державного бюро розслідувань виявили додаткові факти знущання офіцера Національної гвардії з військових у частині в Івано-Франківській області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ДБР

Працівники ДБР розпочали розслідування за фактом побиття військовослужбовця однієї з частин Нацгвардії. Відео, на якому офіцер нецензурно лається та б’є військовослужбовця, раніше з’явилося в телеграмканалах.

Повідомляється, що працівники ДБР проводять невідкладні слідчі дії на території військової частини. Опитують свідків та потерпілого.

 

“Слідчим вдалося встановити й інші факти знущання офіцера з військовослужбовців цієї частини.

Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень… Наразі офіцеру готується повідомлення про підозру за цією статтею.

 

Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до 12 років”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.