Бойову медикиню з Прикарпаття нагородили нагрудним «Знаком пошани» (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Нагрудним знаком «Знак пошани» нагородили бойову медикиню 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Ганну Грималюк.

Про це в мережі повідомив заступник редактора «Верховинських вістей» Роман Клим, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ, з посиланням на Бліц-інфо.

Відомчу відзнаку за підписом міністра оборони України Олексія Рєзнікова верховинці вручив начальник Верховинського РТЦК та СП полковник Анатолій Россіп в урочистій обстановці на плацу перед військовиками: колективом установи та особовим складом роти охорони.

Це все за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій сфері через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

– Нам приємно, що держава високо оцінила вклад у захист її суверенітету, який щоденно робить наша Героїня Ганна, – зазначив під час вручення «Знаку пошани» Анатолій Россіп. – Вона, дійсно, власним прикладом показує всім, як потрібно любити свою країну.

Ганна Грималюк подякувала за нагороду, наголосивши, що для неї ця відзнака насамперед надважлива мотивація на нелегкому шляху переможної опції над ворогом. Бойова медикиня тисне руку усім побратимам на фронті і в тилу за колосальну підтримку.

Ганна Грималюк пішла захищати Батьківщину майже одразу після лютневого нападу ерефії у складі підрозділу бійців, які були сформовані з роти охорони, що дислокується у районі. Гуцулка-бійчиня встигла побувати на багатьох вогневих відтинках фронту, а тепер з побратимами у складі «десятки» наближають довгоочікувану Перемогу на Бахмутському напрямку.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.