В ІФНМУ відбувся чемпіонат серед студентів з армспорту (фото)

Новини, Суспільство

У середу, 12 квітня, в Івано-франківському національному медичному університеті відбулась першість серед студентів з армспорту. Змагання пройшли у спеціалізованому спортзалі кафедри фізичного виховання, спортивної медицини та ерготерапії.

Про це повідомили на сайті ІФНМУ, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Участь у першості взяли 14 спортсменів з різних факультетів університету, а також фахового медичного коледжу. Суддею змагань був керівник університетської секції армспорту старший викладач кафедри Михайло Сидор.

“Спортом можуть займатися не всі, а от фізкультура потрібна усім”, — наголосив у своєму вітальному слові завідувач кафедри доцент Володимир Левко. Він додав, що недавно два студенти-медики взяли участь у чемпіонаті України з армспорту у Львові. Щоразу це особлива подія, коли ІФНМУ звучить на всеукраїнському рівні.

“Сьогодні ми маємо майже чемпіонат міста, бо рівень спортсменів дуже високий”, — підсумував Володимир Левко. — Дякую всім учасникам змагань і тим, хто прийшов їх підтримати”.

Цікаво, що після закінчення змагань кілька студенток захотіли теж спробувати поборотися на руках. Тож хтозна, можливо, незабаром секція армспорту поповниться новими учасницями.

Переможці та призери змагань

Ліва рука

1. Валерій Сушилов, I курс, 95 група, магістри
2. Віталій Голодинський, II курс, 82 група
3. Богдан Дяків, I курс, 95 група, магістри

Права рука

1. Валерій Сушилов, I курс, 95 група, магістри
2. Ростислав Коваль, III курс, 18 група
3. Віталій Голодинський, II курс, 82 група

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.