Очільник Прикарпаття Олександр Сич привітав з Великоднем

Новини, Суспільство

Від імені Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич привітав прикарпатців з Воскресінням Христовим.

Вітання опублікували на сторінці Івано-Франківської обласної ради, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

“Від імені обласної ради щиро вітаю зі світлим празником Христового Воскресіння! Вітаючи один одного з Великим Днем Воскресіння Христового, молімося за тих, хто віддав свої життя за мир і спокій у наших домівках. А свої власні намагання спрямовуймо на добрі справи та світлі помисли. Ісус Христос вчить нас милосердя, доброти, терпимості. Тож хай Його Воскресіння утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Дорогі краяни! У ці світлі Великодні свята щиро бажаю, хай Воскреслий Ісус і Матінка Божа обдарують всіх нас міцним здоров’ям, а українську землю – благодатним миром! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”,- вітає очільник Прикарпаття.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.