Після четвертої операції в госпіталі помер боєць “десятки” з Прикарпаття Дмитро Лазорик

Війна, Новини, Суспільство

У Києві після четвертої операції помер військовослужбовець 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, що дислокується на Прикарпатті, Дмитро Лазорик. Боєць — житель села Старі Кути Косівського району.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Суспільне”.

Військовий Дмитро Лазорик з 2014 року був учасником АТО/ООС. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну знову став на захист Батьківщини — добровольцем пішов на фронт. Служив військовослужбовець у “десятці”.

“Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості як для молодого покоління, так і для старших товаришів”, — пишуть на Facebook-сторінці Кутської селищної ради.

Голова Кутської громади Дмитро Павлюк розповів, що Дмитро Лазорик останнім часом служив у Косівському районному територіальному центрі комплектування, оскільки через тяжке поранення не міг залишатися на передовій.

“Поблизу Сєвєродонецька на Луганщині Дмитро отримав важке поранення в ногу. Переніс чотири операції. Останню робили у Києві. Вона пройшла успішно. Однак пізніше у військовослужбовця стався серцевий напад і він помер”, — говорить голова Кутської громади Дмитро Павлюк.

Військовослужбовцю Дмитру Лазорику був 51 рік.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.