Івано-Франківськ хоче викупити землю для індустріального парку: розглядають три ділянки

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську хочуть сформувати ділянку під індустріальний парк.

Про це повідомив під час етеру на Західному полюсі заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

“В нас є три потенційні ділянки. Перша – це Хриплинський промвузол. Тут в нас є оформлені земельні ділянки площею 11 га. Зараз ми ведемо перемовини, щоб викупити у підприємства ще одну земельну ділянку з приміщеннями. Тоді у нас буде ділянка на 11 га. І це буде повноцінний індустріальний парк. Друга потенційна ділянка в кінці села Тисменичани має понад 10 га. Але там потічок фактично навпіл ріже цю ділянку. Ми зараз працюємо з екологією і проєктувальником Генплану, адже цього потічка фактично немає і треба внести зміни, в містобудівну та іншу документацію. Тоді ми зможемо отримати повноцінну земельну ділянку. І третя земельна ділянка – це Братківці біля колії. Вона фактично готова під індустріальний парк, але найменш приваблива з усіх трьох”,- каже Вітенко.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.