Біля Яремче стався землетрус магнітудою 2,5 бала (карта)

Новини, Суспільство

У середу, 12 квітня, о 14:26:49 стався землетрус магнітудою 2,5 (за шкалою Ріхтера) за 10 км на захід від Яремче на глибині 6 км.

Про це повідомили у Головному центрі спецконтролю, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

За класифікацією землетрус відноситься до «невідчутних». Інтенсивність коливань лежить нижче межі чутливості людей, струси землі виявляються і реєструються тільки сейсмографами.

Подібні за силою землетруси з території Івано-Франківської області реєструвався і раніше, зокрема останній із них 22 грудня 2022 року в Надвірнянському районі, Івано-Франківської області, з магнітудою 2,4 бала.

Протягом 2023 року в Івано-Франківській області землетрусів зареєстровано не було.

Якщо Ви відчували землетрус, залиште повідомлення за посиланням https://gcsk.gov.ua/ya-vidchuv-zemletrus/. Це допоможе нам в уточненні енергетичних параметрів землетрусу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.