На Запоріжжі загинув військовослужбовець з Прикарпаття Василь Матійчук

Війна, Новини, Політика

У селі Малинівка Запорізької області загинув 32-річний військовослужбовець з Івано-Франківщини Василь Матійчук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Рожнівської громади.

Боєць проживав у селі Хімчин Косівського району. Василь Матійчук служив солдатом у 74 окремому батальйоні 102 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

“Відійшов у вічність наш друг Десант. Друже! Братику! Смерть назавжди вирвала тебе від нас. Ти приєднався до лав доблесних воїнів світла на небесах. Тебе дуже буде не вистачати, непоправна втрата для нас”, — написав у Facebook побратим Микола.

Загинув воїн Василь Матійчук 8 квітня 2023 року в селі Малинівка Запорізької області. У Рожнівській громаді 12 квітня зустрінуть скорботний кортеж з тілом полеглого військовослужбовця.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.