21 квітня команда фільму “Люксембург Люксембург” презентує кінострічку у Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

13 квітня стрічка Антоніо Лукіча “Люксембург Люксембург” вийде у всеукраїнський прокат, а сам режисер із акторами першого плану вирушить у тур містами України.

Про це повідомляють на сторінці фільму у Facebook, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на сайт Liroom.

У кожному місті Антоніо Лукіч та брати Аміл та Раміл Насірови зустрічатимуться з глядачами, щоб обговорити стрічку.

В Івано-Франківську команда буде 21 квітня о 19:00 у театрі кіно “Люм’єр” (вул. Михайла Грушевського, 3).

Сюжет фільму “Люксембург Люксембург” розповідає про двох братів, які вирушають до Люксембурга на пошуки батька. Той покинув їх у дитинстві, а вже у дорослому віці брати дізналися, що батько важко захворів.

Вони намагаються зрозуміти, як влаштоване життя, спираючись на приклад батька. Один з братів вважає його за героя, а інший — намагається триматись якомога далі від його кримінальної фігури.

Стрічку знімали у 2021 році у Лубнах на Полтавщині, у Києві, на поліційному полігоні та в Люксембурзі. Завершували фільм уже після початку повномасштабного вторгнення. У ньому брати Насірови дебютували як актори.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.