Росіяни відступають на відстань, недосяжну для засобів ураження ЗСУ – ОК “Південь”

Війна, Новини, Політика

Російські військові на півдні відступають від лінії зіткнення на відстань, недосяжну для українських засобів ураження.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Радіо Донбас.Реалії”.

“Вони продовжують відсуватися від лінії зіткнення для того, щоб забезпечити відстань, яка буде недосяжною для наших засобів ураження.

Але ми намагаємося тримати вогневий контроль над транспортними шляхами таким чином, щоб вони не могли ними скористатися, навіть для відступу на таку велику відстань.

Тобто ми відстежуємо їхнє просування, намагаємося припинити їхній рух, зупинити не тільки колони підтягування техніки і живої сили на передову, так і відступу”.

За її словами, наразі триває “потужний підготовчий етап”, коли ЗСУ знищують потужності російських військ. Водночас ворог “вираховує кілометраж”, щоб не бути ураженим.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.