На війні загинув учасник АТО з Прикарпаття, депутат Вигодської селищної ради Анатолій Вертепний

Війна, Новини, Політика

На війні загинув правозахисник, учасник АТО, депутат Вигодської селищної ради, що на Івано-Франківщині, Анатолій Вертепний.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку селищної ради.

“Вигодська територіальна громада втратила свого великого сина, та пам‘ять про нього навіки закарбується в наших серцях. Неможливо передати весь біль та скорботу за полеглим героєм. Ми щиро співчуваємо рідним та близьким Анатолія”, — йдеться у дописі.

З власних джерел Суспільному стало відомо, що Анатолій Вертепний народився та проживав у Вигоді Калуського району. Боєць був головою громадської організації “Вигодська спілка учасників бойових дій”. Також чоловік працював на державному підприємстві “Вигодське лісове господарство” на посаді провідного мисливствознавця.

Військовослужбовець з перших днів повномасштабного вторгнення РФ став на захист України. У 2023 році Анатолій Вертепний отримав поранення, проте й далі повернувся на фронт.

У 52-річного полеглого воїна залишилися батьки, дружина та двоє синів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.