МФК “Прикарпаття” розпочав весняну частину чемпіонату з нічиї

Новини, Суспільство

МФК “Прикарпаття” зіграли перший тур у весняній частині Першої ліги групи “Вибування”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У неділю, 9 квітня, франківці провели виїзний матч проти команди “Гірник-Спорт”.

Хід гри

У першому таймі “Прикарпаття” більш володіло м’ячем, а господарі поля надіялися на контратаки. Проте, жодній із команд не вдалося забити.

Другу половину матчу “Гірник-Спорт” розпочав із забитого м’яча. Гольова атака розвернулася на правому фланзі. Сьомка отримав передачу у штрафному майданчику, здійснив простріл і Єгор Базаров в один дотик переправив м’яч у порожні ворота. На 47-й хвилині господарі поля вийшли вперед.

Після забитого голу “Гірник-Спорт” відав ініціативу франківській команді. Гравці “Прикарпаття” йшли вперед з надією зрівняти рахунок, проте надійно грав захист та голкіпер господарів.

На 78-й хвилині гості таки спромоглися забити. Після чергового кутового Матушевський головою замкнув подачу та зрівняв рахунок.

Франківчани надалі атакували з надією забити ще одного разу та вирвати перемогу, однак, не судилося. В підсумку, команди розписали мирову нічию із рахунком 1:1.

Через тиждень, 15 квітня, МФК “Прикарпаття” зіграють домашній матч проти команди “Скорук”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.