На війні загинув захисник з Івано-Франківщини Дмитро Фреюк (фото)

Війна, Новини, Суспільство

На війні загинув прикарпатський боєць Дмитро Фреюк. 

Сумну звістку повідомила Печеніжинська територіальна громада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Дмитро Фреюк народився у 1991 році. Жив у селі Кіданч. Чоловік був учасником АТО/ООС. Його бойовий шлях розпочався у 2014 році.

Після повномасштабного вторгнення знову став до лав захисників, проходив службу в найгарячіших точках. У складі своєї роти був старшим сержантом.

«Його військовий досвід був неоціненний, він у складі роти виконував завдання на найважчих та найважливіших позиціях. Проходив службу в “найгарячіших” точках.

Молодий, сповнений рішучості та сил, завжди був прикладом для побратимів та професіоналом своєї справи

Він міг ще так багато зробити для визволення окупованих територій, але молоде життя обірвалося в бою за Україну та вільне майбутнє всього народу», — йдеться у повідомленні.

Боєць загинув 5 квітня 2023 року поблизу села Шипилівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.