Пережили зиму: лише по об’єктах Прикарпаття окупанти здійснили сім ракетних атак

Війна, Новини, Суспільство
Не зважаючи на випущені російськими окупантами ракети по українських містах, зокрема критичній інфраструктурі, українська енергосистема вистояла.
Як Івано-Франківщина пережила зиму на сесії обласної ради проінформувала очільниця Івано-Франківської області Світлана Онищук, 1нформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Ми вистояли енергетичну війну та найскладнішу за всю історію нашої країни зиму. Вдалося здійснити фізичне укріплення усіх ключових станцій і підстанцій області.

Лише по об’єктах в області окупанти здійснили сім ракетних атак, постраждав об’єкт генерації. Об’єми руйнувань складають близько 50 відсотків.

На щастя, постраждалих і загиблих внаслідок ракетних ударів на Прикарпатті немає”, — зазначила очільниця області.

Крім того, через тривалі відключення світла взимку, зумовлені російськими ракетними обстрілами, на Прикарпатті розгорнули 468 “Пунктів незламності”. Там доступні тепло, вода, світло, мобільний зв’язок, Інтернет, заряджання мобільних пристроїв, місця для відпочинку, забезпечення для мам та дітей, аптечки.
Зазначимо,  з 24 березня більшість стаціонарних та мобільних “Пунктів незламності”, які розгорнули на території Івано-Франківщини, перевели у “сплячий режим”. Таке рішення ухвалили на засіданні Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС у зв’язку з весняним потеплінням та відсутністю вимкнень електропостачання.
Відтак, протягом робочого дня функціонуватимуть лише “Пункти незламності”, які розташовані у приміщеннях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також залишать три мобільних пункти в Івано-Франківську, Коломиї та Калуші.
За потреби “пункти незламності”, які припинили роботу, розгорнуть упродовж двох годин.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.