Журналісти знайшли “невелику хату” митрополита Павла на 580 квадратів (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Журналісти Bihus.info показали “невеличку хату” митрополита Павла у с. Вороньків на Київщині – вона виявилась двоповерховим будинком на 580 кв.м з допоміжними будівлями і альтанкою за міцним і високим парканом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вihus.info

“Для церковника невеличкою хатою є двоповерховий будинок площею 580 кв.м., збудований ня ділянці площею у 40 соток. На ній же розташований ще один двоповерховий гостьовий будинок площею 170 кв.м., альтанка і будинок охорони. Вочевидь, в останньому і заточили високодуховного мученика”, – журналіст.

 

Журналіст відзначає, що маєток на вулиці Молодіжній, 46 у Воронькові у 2016 році виставляли на продаж за 1 мільйон 300 тисяч доларів.

В оголошенні було вказано, що будинок мебльований виробами італійських та англійських майстрів, кімнати оздоблені дорогими меблями.

 

Вказувалося, що підлога вкрита мармуром та німецьким паркетом та має підігрів. Люстри – чеські, а побутова техніка від дорого виробника. В описі зазначалося, що будинок дуже теплий та затишний.

Журналісти також помітили ініціали на стіні – АП, або ЛП, які можуть збігатися з ініціалами Павла Лебідя.

 

Ще один будинок митрополита Павла на 546 кв.м, за даними Вihus.info, розташований на Печерську.

 

Журналісти зазначають, що ділянку, на якій стоїть маєток, наприкінці 90-х та на початку нульових “церковники тупо віджали у людини, чия родина жила тут ще х початку 20-го століття”.

 

Повідомляється, що у двоповерховому будинку з мансардою є турецька лазня, сауна, басейн, винотека та окремий ліфт. А його вартість може становити понад  мільйон доларів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.