Уночі лунали вибухи в районі аеродрому, там база окупантів – мер Мелітополя

Війна, Новини, Політика

Уночі 6 квітня вибухи в окупованому Мелітополі лунали в районі аеродрому, де розташована база російських військових.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на мера Мелітополя Івана Федорова у Telegram.

“Гучна ніч у тимчасово окупованому Мелітополі для всіх районів міста, особливо Авіамістечка. За попередніми даними вибухала “багатостраждальна” ворожа база рашистів в районі захопленого аеродрому”.

Інформацію про вибухи розповсюдили і окупанти. Але вони запевняють, що “російська ППО” нібито збила “шість ракет Himars”. Загарбники переконують, що нібито збили всі ракети і нібито жодних руйнувань та постраждалих немає.

Федоров теж акцентував увагу на тому, що окупанти оперативно відзвітували про “влучне ППО”, але він зазначив, що при цьому загарбники чомусь “відправили в сторону аеродрому швидкі”.

Законний мер Мелітополя додав, що втрати загарбників підраховують.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.