Резніков анонсував одинадцятий “Рамштайн”: буде фізично

Новини, Політика

Наступне, одинадцяте за ліком засідання Контактної групи з питань оборони України відбудеться на американській авіабазі Рамштайн у Німеччині, про це журналістам у середу заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Інтерфакс-Україна”. 

“Це буде одинадцятий “Рамштайн”, він відбудеться на базі Рамштайн”, – сказав міністр під час спілкування з журналістами після заходу з презентації державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки.

Він додав, що головним пріоритетом української делегації залишаться системи протиповітряної оборони. Також порушуватимуть питання надання Україні броньованої техніки й снарядів для важкої артилерії 155-го калібру та засобів радіоелектронної боротьби.

Резніков не уточнив, коли саме відбудеться “Рамштайн”.

Нагадаємо, формат “Рамштайн”, який об’єднує понад 50 країн світу, було започатковано з метою колективної підтримки України, щоб задовольнити оборонні потреби української армії в умовах протистояння повномасштабному вторгненню Росії.

Попереднє, десяте засідання Контактної групи з питань оборони України відбувалось онлайн, за його підсумками учасники домовились про зміцнення української протиповітряної оборони та бронетанкових частин.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.