Зеленський 5 квітня поїде з візитом до Польщі

Війна, Новини, Політика

Президент України Володимир Зелеий у середу, нськ5 квітня, приїде з візитом до Польщі.

Про це йдеться у повідомленні канцелярії польського президента, пише “Європейська правда“,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Представник канцелярії президента Польщі Марчін Пшидач повідомив, що Зеленський, зокрема, зустрінеться з українцями, які зараз проживають у Польщі.

“У середу, 5 квітня, очікуємо на офіційний візит президента України до Польщі. Президент у середу вдень у Королівському замку зустріне поляків та українців, які проживають у нас”, – йдеться у повідомленні в Twitter.

Інших подробиць візиту не повідомляють. Очевидно, Зеленський зустрінеться з польським президентом Анджеєм Дудою.

Візит співпаде із засіданням міністрів закордонних справ НАТО, який відбудеться в Брюсселі, і на якому, як очікують, буде присутній держсекретар США Ентоні Блінкен.

Слід зазначити, що попередні візити Зеленського за кордон під час війни не анонсували.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.