Родичам полеглих військових із Косівщини вручили ордени «За мужність» (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Посмертно нагороджені Роман Рубаняк, Євген Данищук, Володимир Баланюк.

Про це повідомляє Косівська районна військова адміністрація,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Сьогодні, третього квітня, у Косові вручили державні нагороди від Президента України родичам загиблих Героїв України у повномасштабній російській війні для їхніх чоловіків, батьків, синів та дітей посмертно.

Відтак, відповідно до Указу Президента України №372 від 26 травня 2022 року та №805 від 28 листопада 2022 року «Про відзначення державними нагородами України», орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено посмертно:

  • Рубаняка Романа Васильовича – нагороду вручили дружині захисника та його двом синам.
  • Данищука Євгена Михайловича – нагороду вручили дружині захисника.
  • Баланюка Володимира Петровича – нагороду вручили матері та братові захисника.

Нагороди вручила голова районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма спільно з начальником Косівського ТЦК та СП Юрієм Голубом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.