Путін надіслав Лукашенку “підбадьорливу” телеграму

Війна, Новини, Політика

Російський диктатор Володимир Путін відправив Олександру Лукашенку телеграму з нагоди “Дня єднання народів Росії та Білорусі”, в якій похвалив “ефективну взаємодію країн попри безпрецедентний санкційний тиск”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграму, яку цитує РИА Новости“.

“Не дивлячись на безпрецедентний санкційний тиск ззовні, ми ефективно координуємо зусилля на міжнародній арені, у сфері оборони і безпеки, успішно реалізуємо програми, спрямовані на зміцнення фінансово-економічного і нанотехнологічного суверенітету”.

Путін нібито побажав білорусам “щастя і процвітання”.

Зазначається, що диктатори зустрінуться цього тижня.

 

Білорусь бере активну участь у війні проти України.

З її території летять ракети та дрони, з Білорусі нападали росіяни на початку війни, а досі там тренуються та лікуються окупанти.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.