У намісника Лаври Павла проводять обшуки, СБУ вручила підозру (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Намісник Лаври митрополит Павло (Лебідь) заявив, що Служба безпеки проводить 1 квітня в його домі обшуки й вручила підозру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення Лебідя, яке оприлюднило “РИА Новости”, співрозмовник УП в правоохоронних органах

За даними Лебідя, йому в суботу о 7:30 вручили підозру. Він додав, що в його домі проводять обшуки.

За даними джерел УП, підозри вручені за статтями 161 ККУ “Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками” та 436-2 “Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників”.

За словами Павла, СБУ йому сказала, що він “проклинав президента”.

@gudzinskiyrost #война #нгу🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #бахмут🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #маріупольцєукраїна🇺🇦 #украина🇺🇦 #война🇺🇦 #зсу #зеленский #паша_мерседес #на_росію #на_россию #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #лавра #києво_печерська_лавра ♬ Воланд – Игорь Корнелюк

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.