На горі Піп Іван у Карпатах температура повітря опустилася до 11° морозу

Новини, погода, Суспільство, Туризм

На горі Піп Іван у Карпатах температура повітря опустилася до -11°.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

“30 березня станом на 9:00 на горі Піп Іван Чорногірський — ясно, вітер — південно-західний, 5 м/с”, — йдеться у дописі.

За інформацією Івано-Франківського гідрометцентру, упродовж 30 березня в Івано-Франківську та області переважатиме хмарність з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями — ожеледиця, вітер — північно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря у місті вночі — 6-8⁰ морозу, вдень — 8-10⁰ тепла, в області вночі — 4-9⁰ морозу, вдень — 6-11⁰ тепла. Видимість на автошляхах добра. Медико-метеорологічні умови I типу.

У високогір’ї Карпат температура вночі сягатиме від 8 до 13⁰ морозу, вдень — від 1⁰ морозу до 4⁰ тепла.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.