Зеленський пояснив, чому важливо виграти битву за Бахмут

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський переконаний, якщо Збройні сили не виграють битву за Бахмут, на Україну посилиться тиск щодо пошуку неприйнятних компромісів з російським агресором.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв′ю Associated Press.

“Якщо він (президент країни-агресора Володимир Путін – ред.) відчує трохи крові – відчує, що ми слабкі – він буде тиснути, тиснути, тиснути”.

За словами президента, якщо Бахмут впаде, Путін “продасть цю перемогу Заходу, своєму суспільству, Китаю, Ірану”.

Президент підкреслив, що у разі поразки в битві за Бахмут, українське суспільство відчує втому та підштовхне до компромісу. Але наразі він не відчуває подібного тиску.

28 березня командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив, що російські загарбники не полишають спроб захопити місто Бахмут на Донеччині, завдання українських  сил – виснажити ворога та завдати йому великих втрат.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.