У Верховній Раді хочуть вдосканалити мобілізаційні заходи

Війна, Новини, Політика

У парламентському комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки працюють над удосконаленням процедури проведення мобілізації в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на члена комітету, представника президента в парламенті Федіра Веніславського у коментарі “Укрінформу“.

“За результатами засідання оборонного комітету, де були всі керівники найвищого рівня, які відповідають за мобілізаційні заходи, з‘ясували, чому виникають такі неправильні ситуації, наприклад, коли військовослужбовець був одразу направлений в зону бойових дій після призову на службу.

Ці питання ми взяли на контроль. Такого точно більше не буде. Винні будуть притягнені до відповідальності”.

За словами Веніславського, наразі в профільному парламентському комітеті триває робота над удосконаленням процедури проведення мобілізації.

Зокрема, за його словами, комітет розробляє законодавчі зміни, які сприятимуть врегулюванню питання видачі повісток військовозобов‘язаним внутрішньо переміщеним особам, які наразі вимушено проживають не за місцем постійної реєстрації.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.