Завдав збитків на понад 2 млн грн. Жителю Франківщини вдруге повідомили про підозру у незаконному вирубуванні дерев

Кримінал, Новини

Жителю Івано-Франківщини вдруге повідомили про підозру у незаконному вирубуванні дерев. Збитки, завданні державі, становлять понад 2 млн грн.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Івано-Франківської обласної прокуратури у Facebook.

Слідчі з’ясували, що у квітні 2022 року підозрюваний разом із ще декількома людьми зрубали 34 дуби в Поляницькому лісництві державного підприємства “Болехівське лісове господарство”. Вони розпиляли деревину, частину продали, а решту зберігали за місцем проживання підозрюваного.

Ця незаконна порубка завдала державі збитків на 535 тис.

“Підозрюваний здійснює підприємницьку діяльність у сфері торгівлі деревиною та будівельними матеріалами, тому був добре обізнаний про види дерев та порядок видачі спеціальних дозволів на використання лісових ресурсів”, — йдеться у дописі.

Підприємцю вдруге повідомили про підозру за ч. 4 ст. 246 ККУ. У січні 2023 року йому повідомили про підозру у незаконних порубках 72 дубів на 1,5 млн грн у Долинському спеціалізованому агролісгоспі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.