У ПП “Краковець” митники знайшли в авто брендовий одяг на майже 670 тисяч гривень

Війна, Новини, Політика, Суспільство

На українсько-польському кордоні під час перевірки авто митники знайшли незадекларований брендовий одяг на сотні тисяч гривень. У декларації водій вказав, що перевозить вживані речі. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Львівської митниці.

Випадок трапився у пункті пропуску “Краковець-Корчова”. Туди приїхав автомобіль “Mercedes-Benz”, за кермом якого був мешканець Івано-Франківщини. Чоловік повертався з Німеччини. 25-річний водій обрав для проходження митного контролю “червоний коридор”. При цьому в декларації вказав, що перевозить вживані речі та інвалідний візок.

“Під час огляду авто митники виявили незадекларований одяг, взуття й аксесуари відомих світових виробників: Gucci, Balenciaga, Louis Vuitton, Hermes, Brunello Cucinelli. Усі товари були запаковані, а до деяких додавалися чеки-рахунки”, — йдеться у повідомленні.

Орієнтовна вартість товарів, відповідно до чеків, становить майже 670 тисяч гривень.

Митники склали на чоловіка протокол. Водій має сплатити штраф у розмірі 30 відсотків від вартості товарів. Незадекларовані товари тимчасово вилучили.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.