На війні загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Владислав Бодз

Війна, Новини, Політика, Суспільство

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець зі села Остриня Тлумацької громади, що на Івано-Франківщині, Владислав Бодз.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Тлумацької міської ради.

“Відійшов у вічність житель нашої громади, військовий Бодз Владислав Богданович, 1994 року народження”, — йдеться у повідомленні.

Староста села Острині Віталій Доронюк розповів Суспільному, що Владислав Бодз був відмінником у місцевій школі. Закінчив Тлумацький коледж Львівського національного аграрного університету.

“Можу охарактеризувати його як дуже спокійного, хорошого хлопця. Сам заробив собі на хату. Рік як збудував. Після армії їздив на заробітки в Київ, тяжко працював там будівельником”, — ділиться спогадами Віталій Доронюк.

З його слів, Владислав Бодз був мобілізований до лав ЗСУ 3 березня 2022 року. Служив командиром відділення у військах протиповітряної оборони України.

Минулого тижня був у відпустці в Острині. У загиблого залишилися батьки й брат.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.