Дощ, сніг, ожеледиця: рятувальники застерегли прикарпатців

Новини, погода, Суспільство

Прикарпатців застерігають врахувати зміни погодних умов.

Попередження про погіршення погодних умов сьогодні оприлюднили рятувальники Івано-Франківського обласного управління ДСНС, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на KУРС.

Протягом доби по області 28 березня очікується сильний північно-західний вітер 25-30 м/с, значний дощ та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У Карпатах у зв’язку зі снігопадами 28 березня очікується значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

“28-го березня в Україні – різка зміна погоди”, – повідомила відома синоптик Наталка Діденко.

За її словами, до нас переміститься активний циклон, який зародився над Середземномор’ям і вже розминається. Відтак у вівторок в Україні очікуються опади.

У західних, північних областях, на значній частині центру можливі сильні опади. Дощі переходитимуть у мокрий сніг.

Вітер з південно-східного поступово переходитиме на північно-західний, 5-12 метрів за секунду. Пориви можуть досягати штормових значень, до 15-22 метрів за секунду.

“Ще раз! Завтра сильний вітер!” – акцентує знавець погодних змін.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.