У Франківську школярі-переселенці зустрілися з мером (відео+фото)

Відео-новини

Питання учнів не фільтрують, то ж вони запитують все, що цікавить.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Сьогодні, 24 березня, учні Івано-Франківської громади мали змогу поспілкуватися та поставити ті запитання міському голові Руслану Марцінківу, які їх справді цікавлять. Цього разу на зустріч до мера прийшла рекордна кількість школярів – 37 хлопців та дівчат, зокрема й діти з числа вимушено переміщених людей.

“Питання ми не фільтруємо. Діти питають те, що їх цікавить. Мер відповідає на всі питання: і мудрі, і недокінця мудрі. Але в основному питання цікаві”, – каже Аліна Скакальська, координаторка міської ради учнівського самоврядування.

На зустріч з мером прийшов і учень Денис Каширець, учень Крихівецького ліцею, який перебрався до Франківська з Запорізької області. Каже, що такою ініціативою вражений.

IMG 20230324 162151 scaled

“Я не думав, що мер може кожного місяця зустрічатися з дітьми, спілкуватися з ними та відповідати на питання. Я не думав, що є на це час. Але мені це сподобалось”, – каже хлопець.

Щоразу формат спілкування з дітьми різний, спершу питання-відповіді, опісля вікторини, кросворди тощо.

IMG 20230324 162208 scaled

“Дуже люблю спілкуватися з школярами, адже вони не бояться запитувати те, що їм цікаво. Дякую за зустріч!”, – каже мер.

До слова, наступного разу на чаювання з мером планують запросити учнів ліцеїв сіл, які приєднали до Франківська.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.