Контрольний матч: МФК “Прикарпаття” зіграли внічию з тернопільською “Нивою”

Новини, Суспільство

У неділю, 19 березня, “Прикарпаття” зіграло свій черговий контрольний матч. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу клубу Фіртку.

Суперником була тернопільська “Нива”, з якою восени івано-франківці боролися за останню путівку від групи А до чемпіонського раунду VBET UA Першої.

Товариський поєдинок відбувся на футбольному полі села Радча, і обох команд це була перша гра на натуральному газоні. Адже до цього по п’ять спарингів суперники провели на “синтетиці”.

У дебюті матчу швидше трав’яне покриття “відчули” тернополяни, які заволоділи ініціативою. Однак до небезпечних моментів поблизу воріт Герича справа не доходила. А от івано-франківці своєю нагодою скористалися сповна: на 26-й хвилині господарі перехопили м’яча на чужій половині, пройшла передача на хід Андрію Хомі, який і відкрив рахунок – 1:0.

Наприкінці першого тайму команди обмінялися гострими епізодами: спершу Козак не зумів переграти воротаря “Прикарпаття”, а за лічені хвилині вже Механів парирував удар того ж Хоми.

На початку другої половини гри Соловйов змарнував хороший вихід сам-на-сам з голкіпером. Натомість “Нива” відповіла забитим м’ячем: після флангової передачі Андрій Бей ефектно переправив м’яча у сітку – 1:1.

До завершення матчу команди мали по кілька можливостей, щоб вирвати перемогу, але не судилося. У підсумку, нічия – 1:1.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.