Флешмоб проти ейджизму: франківці хочуть зі скакалками прийти у двір, де пенсіонерка принизила дівчину (відео)

Новини, Суспільство

У Франківську вирішили боротися з дискримінацією за віком оригінальним флешмобом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

20 березня о 16 годині франківців запрошують зі скакалкам прийти до ратуші. Звідти всі гуртом підуть у двір на вулиці Івасюка, де нещодавно пенсіонерка словесно познущалась з дівчинки-підлітка.

Нагадаємо, днями дівчинка-підліток стала об’єктом принижень пенсіонерки під під’їздом свого будинку. Дівчина вийшла на подвір’я пострибати на скакалці. Та згодом з під’їзду вийшла поважна пані, щоб посидіти на лавці. Дитина зі скакалкою їй почала заважати, через що пані виганяла її на стадіон чи під школу, а потім обізвала “соплячкою невихованою” та “гімном паршивим”.

Дитина стримано та виховано реагувала на закиди сусідки та змогла захистити себе від дискримінації за віком.

Своє дозвілля дівчинка вирішила зняти на відео – тому і розмова з жінкою була записана. Згодом відео дівчина опублікувала в ТікТок, але майже моментально тікток видалив всі її профілі. Відео стало вірусним в фейсбуці, де його опублікувала Оксана Чічка.

Франківці вирішили підтримати дитину та відкрито виступити проти ейджизму. Відтак всіх охочих запрошують прийти зі скалками до ратуші або одразу в двір на Івасюка, 32 – позаду Епіцентру.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.