На війні загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Ігор Бакота

Війна, Новини, Політика

На війні загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Ігор Бакота.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку голови Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

“Ігор був надзвичайно товариський, легко знаходив спільну мову з усіма, ніколи не відмовляв друзям у допомозі. А найбільше цінував батьків!” — йдеться у дописі.

Ігор Бакота жив у селі Назавизів Надвірнянської громади.

“Невимовний біль, горе та смуток прийшли у нашу громаду. Будьте прокляті московити у десятому поколінні! Друже! Спочивай з Богом! Герої не вмирають! Твій патріотизм та героїзм буде вічно жити у наших серцях”, — написав голова староста Назавизівського старостинського округу Назарій Глуханюк.

Ігореві Бакоті було 34 роки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.