Франківський “Ураган” зіграв у результативну нічию з “Харковом”

Новини, Суспільство

Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” зіграв внічию із МСК “Харків”. Матч Екстраліги України з футзалу завершився з рахунком 4:4. Його провели 18 березня у Харкові.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на офіційний YouTube-канал Асоціації футзалу України.

Упродовж стартових п’яти хвилин матчу франківці забили два м’ячі. Відзначилися Микола Микитюк та Ігор Корсун. Однак до завершення першого тайму гравець “Харкова” Едуард Нагорний відіграв один м’яч.

На початку другого тайму футзалісти “Урагану” забили суперникам ще два голи. У контратаці відзначився Ігор Корсун, а після розіграшу кутового влучного удару завдав Артем Фаренюк — 1:4.

До завершення поєдинку “Харкову” вдалося відігратися. Спершу Вадим Корженко відзначився у контратаці, а згодом Юрій Сагайдачний завдав удар з-за меж штрафного майданчика — 3:4. За 40 секунд до фінального свистка харків’яни зрівняли рахунок — вирішальний гол забив Денис Овсянніков.

За підсумком 20 зіграних матчів, “Ураган”здобув 44 залікові бали. Команда продовжує лідирувати у турнірній таблиці групи “Захід” Екстраліги України з футзалу. Наступний поєдинок франківці зіграють 25 березня проти “Рятувальника” із Сумщини.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.