Сирський: Ворог у Бахмуті задіяв усі свої потужності, бої йдуть із трьох сторін міста

Війна, Новини, Політика

Ворог в Бахмуті задіяв усі свої потужності і намагається повністю оточити місто.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Командувача Сухопутних військ генерал-полковника Олександра Сирського, якого цитує Military Media Center.

“Фактично по усій східній лінії фронту ворог проводить наступальні дії, намагаючись прорвати оборону наших військ і просунутися в глибину їх бойових порядків. Найбільш запеклі бої тривають в районах Кремінної, Торського, Білогорівки, Спірного.

Утім, епіцентром бойових дій залишається Бахмут. Бої за місто тривають. Противник задіяв всі свої потужності та намагається прорвати оборону на декількох напрямках та повністю оточити місто”.

Сирський повідомив, що бої ідуть на півночі, сході та півдні Бахмута, а ворог зазнає величезних втрат та вкотре відкочується без успіху. На деяких ділянках українські підрозділи мають частковий успіх.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.