В Івано-Франківській громаді роздаватимуть саджанці дерев та квітів. Що відомо

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській громаді з 1 квітня 2023 року розпочнуться толоки. Жителям міста, які хочуть висадити дерева та квіти у дворах, пропонують звертатися до міськради по саджанці, розповів в ефірі радіо “Західний Полюс” голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Голови ОСББ, будинкових комітетів чи ініціативні групи містян, які хочуть висадити дерева поблизу будинків та у дворах, мають звернутися в департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики”, — пояснює Руслан Марцінків.

Заявки на озеленення можна подавати з 1 квітня.

“Можна й мені також писати, що ви хочете провести толоку або маєте намір посадити дерева, щоб вас забезпечили саджанцями та знаряддям”, — каже голова Івано-Франківська.

За словами Марцінківа, більшість саджанців міська рада купляє. Для освітніх закладів посадковий матеріал вирощують працівники Івано-Франківської міської екологічної станції, що розташована на вулиці Ленкавського.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.