На Донеччині загинув солдат з Прикарпаття Ярослав Осташук

Новини, Політика

У російсько-українській війні поліг військовослужбовець з Івано-Франківщини Ярослав Осташук.

Загибель бійця Суспільному підтвердила голова Дзвиняцької територіальної громади Ганна Вітюк, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ. 

За її словами, Ярослав Осташук — родом із села Космач. Там чоловік проживав разом з бабусею і дідусем — доглядав їх та допомагав. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну працював на підприємстві “Карпати” в Івано-Франківську. Потім чоловіка мобілізували до лав ЗСУ.

Військовий служив стрільцем-снайпером у 109 окремому гірсько-штурмовому батальйоні — підрозділі 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Загинув Ярослав Осташук 15 березня 2023 року під час обстрілу військовими РФ українських позицій поблизу села Роздолівка під Соледаром. Бійцю було 26 років. У нього залишилися мати, молодший брат та дідусь з бабусею.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.