Виглядала п’яною: дівчину полеглого “Да Вінчі” після його похорону зупинила поліція

Війна, Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство

Поліцейські зупинили її на проспекті Академіка Глушкова і сказали дихнути їм в лице.

Про це Аліна написала у коментарі в одній із соцмереж, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Дівчину полеглого військового, Героя України Дмитра Коцюбайла (“Да Вінчі”) Аліну Михайлову зупинили поліцейські, кола вона поверталася з могили коханого, їм здалось, що вона у стані алкогольного сп’яніння.

“За заправкою Кло на Глушкова мене зупиняють поліцейські, дивляться військовий квиток і кажуть дихнути їм в лице, бо у мене втомлений вигляд, заплакані очі і я маю вигляд п’яної”, – розповіла подробиці Аліна.
Після пояснень дівчини, чому вона має такий вигляд та звідки їде, поліцейські не лише не перепросили у неї, а більше того – ще раз попросили пройти перевірку.

0a75e7f86d96f156fc8cdef2987da509

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.