Корпус франківського радіозаводу продають за 116 мільйонів гривень

Економіка, Новини, Суспільство

На добровільний продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) виставлено цілісний майновий комплекс (торгово-виробничі приміщення) у м. Івано-Франківськ за 116 181 000 грн.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на setam.net.ua/auction/522114.

ЦМК складається з виробничих приміщень першого, другого і третього поверху та офісних приміщень. Його загальна площа – 8650,6 кв.м.

Приміщення знаходиться у вигідному географічному місці міста Івано-Франківська. Важлива перевага – транспортна доступність, знаходиться на перехресті державних доріг:

Івано-Франківськ – Львів (135 км) – Корчова (Польща 75 км);

Івано-Франківськ – Стрий (98 км) – Чоп (198 км);

Івано-Франківськ – Чернівці (136 км) – Сирет (Румунія 37 км).

«Цей лот має багато переваг, а саме велику площу та вигідне географічне розташування. Цілісний майновий комплекс розташований біля основної транспортної артерії міста – траси на відомий курорт та найбільший автомобільний ринок західної України. Пропоную покупцям особисто ознайомитись з пропозицією, зв’язавшись з продавцем. Його контакти знаходяться за посиланням на лот», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Точна адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201/4 корпус 4, вул. Галицька 201, корпус 4а.

Дата проведення аукціону: 21 березня 2023 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 20 млрд гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.