“Kraken” заявив про знищення ще двох веж спостереження у Росії

Новини, Політика

Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міноборони “Kraken” заявив про знищення ще двох веж спостереження у Росії – у Брянській та Курській областях.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Kraken” у Telegram.

“Мінус дві вежі спостереження на Росії.

Силами протитанкової групи спецпідрозділу “Kraken” знищено дві автономні вежі спостереження “Муром” у Брянській та Курській області”.

Як видно з відео, одна вежа була розташована в селі Крупець Курської області, інша – в селі Троєбортне Брянської області.

У спецпідрозділі пояснили, що вежа спостереження “Муром” забезпечує цілодобове спостереження в глибину території України на відстань до 15 км, реагує на будь-який рух на українській території, корегує ворожу артилерію, виконує супровід ворожих ДРГ, блокує діяльність Сил оборони України.

Що передувало: 5 березня “Kraken” заявив, що за допомогою дрона-камікадзе знищив автономну вежу спостереження “Гренадер” у Брянській області Росії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.