В Івано-Франківську попрощалися із загиблим військовослужбовцем Богданом Долішнім

Війна, Новини, Політика

11 березня 2023 року в Івано-Франківську поховали військовослужбовця Богдана Долішнього.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку міського голову Руслана Марцінківа.

“Провели в останню дорогу захисника з нашої громади. На жаль, захищаючи Україну, загинув мешканець нашої громади сержант Богдан Долішній. Поховали воїна на кладовищі у селі Вовчинець”, — написав Марцінків.

Богдан Долішній навчався у ліцеї № 15 Івано-Франківської міської ради.

“Він відстоював свободу власної держави. На жаль, не повернувся живим з поля бою російсько-української війни. Колектив ліцею висловлює щирі співчуття матері, дружині, дітям та близьким родичам за втрату найріднішого”, — йдеться у дописі працівників ліцею про смерть Богдана Долішнього.

У 2005 році він закінчив навчання у Вищому художньому професійному училищі № 3 м. Івано-Франківська.

З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України.

“Під Бахмутом загинув Богдан Долішній. Добрий, людяний, надзвичайно світлий воїн тепер у війську небесному”, — написала на своїй Facebook-сторінці Леся Геник.

Поховали воїна на кладовищі у селі Вовчинець.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.