Усик та Ф’юрі домовилися про бій за звання абсолютного чемпіона

Війна, Новини, Політика

Команди чемпіона світу з боксу за версіями WBA (Super), WBO та IBF у суперважкій вазі українця Олександра Усика і володаря титулу WBC британця Тайсона Ф’юрі домовилися про проведення поєдинку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на WBA, “Суспільне спорт“.

“Президент WBA Гільберто Мендоса отримав підтвердження від команд Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі про наявність домовленості про проведення об’єднавчого бою.

Вони попросили час для роботи над контрактами, щоб закрити угоду”.

Бій відбудеться 29 квітня на стадіоні “Вемблі” (Лондон)

Організація WBA, чемпіоном якої є Усик, заявила, що дедлайн для домовленостей між українцем і британцем завершується саме в п’ятницю, 10 березня.

У відповідь на розмови обидва боксери записали короткі відео.

Тайсон Ф’юрі у своєму відео сказав: “Усик, підписуй контракт, потворний виродку”.

Українець у відповідь заявив, що готовий на розподіл гонорару за схемою 70% на 30% на користь Ф’юрі. Водночас українець висунув одну умову.

“Гей, жадібне пузо. Я приймаю твою пропозицію 70% на 30%, щоб битися 29 квітня на “Вемблі” – сказав Лукашенко.

Але ти обіцяєш пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів одразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ви заплатите 1% зі свого гаманця українцям. Домовилися?”.

Для абсолютного чемпіонства в суперважкій вазі Усику бракує лише титулу WBC, яким володіє Ф’юрі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.