В Івано-Франківську внаслідок ДТП загинула 55-річна жінка (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

7 березня в Івано-Франківську автомобіль Honda Civic наїхав на 55-річну жінку, яка переходила дорогу у нерегульованому місці. Від отриманих травм вона загинула на місці ДТП.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку поліції в області.

Повідомлення про аварію надійшло на лінію “102” о 21:35. На місце ДТП одразу виїхала слідчо-оперативна група.

“Поліцейські з’ясували, що за кермом Honda Civic був 25-річний водій. На вулиці Надрічній водій проявив неуважність та правою передньою частиною автівки наїхав на 55-річну жительку Рогатинської громади, яка переходила дорогу у нерегульованому місці”, — інформують у поліції.

В Івано-Франківську внаслідок ДТП загинула 55-річна жінка
Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

Водій зупинив автомобіль за кількасот метрів від місця аварії. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. Він був тверезим.

Поліцейські доставили автівку на майданчик тимчасового тримання та затримали водія за ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.