“Ми маємо бути єдиними”. Як колишня викладачка музики з Франківська на позивний Піано воює на фронті

Війна, Новини, Політика

Військовослужбовиця Тетяна на позивний Піано — у минулому викладачка Івано-Франківської дитячої музичної школи № 2 імені Василя Барвінського. Зараз жінка служить стрільцем у 102 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини.

Як і чому Тетяна пішла у військо, розповіли на Facebook-сторінці бригади, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Коли почалася повномасштабна війна, Тетяна одразу хотіла вступити у Збройні сили України. Проте дочекалася завершення навчального року й у червні 2022 пішла у військкомат.

“Оскільки я є викладачем фортепіано у дитячій музичній школі, то повинна була випустити дітей, і вже влітку пішла на війну, — розповідає Тетяна. — Україна має бути незалежною і державою, про яку знатиме увесь світ. А ми маємо бути єдиними — завжди та берегти свою культуру. Єдність буде тільки завдяки добру й любові”.

Військовослужбовиця додає, що потрібно зберігати традиції, як це робили пращури, та передати надбання майбутньому поколінню.

У своєму батальйоні Тетяна заступає на бойові чергування і часто буває на самому “нулі”. Вона переконана, що Україна переможе, адже іншого шляху для немає.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.