На Донеччині загинув за Україну Микола Жовкевич з Хриплина. З воїном попрощаються 8 березня

Війна, Новини, Суспільство

На Донеччині у протистоянні російським окупантам загинув 49-річний захисник з Хриплина Микола Жовкевич.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  офіційну сторінку села Хриплин.

3 березня поблизу населеного пункту Ступочки в бою за свободу і незалежність Україну загинув мужній воїн, захисник, командир десантно-штурмового відділення, сержант Жовкевич Микола Петрович.

7 березня о 18:00 відбудеться панахида (парастас) за загиблим Воїном у церкві Св. Ольги і Володимира, за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька 223.

8 березня о 10:30 – початок прощання за загиблим Героєм теж у церкві Св. Ольги і Володимира.

І орієнтовно об 12:00 год – поховання воїна на Алеї Героїв міського кладовища с. Чукалівка.

“Також повідомляємо, що для добирання людей буде організовано автобуси із с.Хриплин до церкви Св. Ольги і Володимира та від церкви до кладовища в с.Чукалівка та назад у с.Хриплин.

Автобуси у День похорону 8 березня чекатимуть біля Хриплинської школи (зупинка Добробут) о 09:45″, – повідомляють громаду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.