Франківські баскетболістки не зуміли пробитися до фіналу Європейської ліги

Новини, Суспільство

Лідер Жіночої ліги БК Франківськ-Прикарпаття програв чеському Хомутові 76:86 в /півфіналі Європейської жіночої баскетбольної ліги.

Фінал чотирьох стартував вчора у Варшаві, пише Ратуша з посиланням на ФБУ.

Хомутов вже в першій чверті зробив спробу створити собі запас, відірвавшись на 9 очок, але наші гравчині до кінця десятихвилинки до мінімуму скоротили своє відставання, а на початку другої чверті вийшли вперед.

На жаль, це був останній раз, коли Франківськ-Прикарпаття був попереду – до кінця чверті Хомутов досягнув двозначної переваги, у третій чверті вже вигравав 22 очки.

Остання чверть розпочиналась при -17 для української команди, але вона продовжила боротись, розпочала десятихвилинку 9:0 і за хвилину до кінця поступилась -6. Втім, Хомутов втримав перемогу і 5 березня зіграє у фіналі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.